Saha Betonu Antalya

Saha Betonu Antalya

 Saha betonu uygulamalarında, saha betonu uygulanacak alanın bütün hazırlıkları, uygulanacak alana göre farklılık göstermektedir. İşinde Uzman ekip kadromuz ile sizlere kaliteli ve güvenilir bir şeklide saha betonu uygulamasını sunmaktayız.

 Antalya saha betonu dökümü işlemi öncesinde, saha betonu uygulanacak alanın bir planı çizilir. Saha betonu planı çizildikten sonra, çelik hasırların yerleşecek yerleri planlanmalıdır. Saha betonu uygulaması yapılırken ele almamız gereken bir kaç nokta vardır.

Saha betonu uygulanacak alandaki ağır vasıtaların saha betonu uygulamasını etkilememesi için çelik hasır kullanılmalıdır. Saha betonu uygulanacak alanda daha fazla araç ve ağır yüklü kamyonlar çalışacağı zaman sadece çelik hasır yetmeyecektir. Çelik hasıra ek olarak saha betonunun arasına elyaf da konulmalıdır.

 Saha betonu kullandığımız alanlar başında Fabrikalar, havalimanı pistleri, Pazar yerleri, benzin istasyonları, otopark gibi alanlarda saha betonu kullanılır.

 Saha betonu uygulama işlemlerinizde Antalya saha betoncunuz olarak sizlerin hizmetinizdeyiz. Kaliteli, güvenilir ve uzun ömürlü hizmetimizi sizlere sunmaktayız.

 Saha betonunda kullandığımız bütün malzemelerimiz, sizlerin güvenliği için özenle ve güvenli markalardan oluşmaktadır. Saha betonu için Antalya saha betoncunuza güveneceğiniz gibi baskı beton işleminde de sizlerin hizmetinizdeyiz.

 Antalya baskı betonun kullanım alanlarında park ve bahçelerde, sahil yollarında, meydanlarda, otellerin havuz kenarlarında, kapalı Pazar yerleri gibi birçok alanda baskı beton uygulaması kullanılmaktadır.

 Saha betonu, baskı betonu gibi işlemlerinizde Antalya saha betoncunuza ulaşmadan karar vermeyin, 0242 326 60 63 numaradan bizlere ulaşabilirsiniz.