Baskı Betonun Hayatımızdaki Yeri

Baskı Betonun Hayatımızdaki Yeri

 Baskı beton diğer döşeme malzemeleri ile mümkün olmayan, birbirinden farklı desenlere ve dokulara sahip dekoratif seçenekler sunar. Her göze hitap eden, desenler sayesinde kullanımı rahat alanları sizlere sunmaktayız. Antalya baskı beton olarak park ve bahçelerde, sahil yollarında, meydanlarda, otel veya pansiyonların havuz kenarlarında, kapalı pazar yerlerinde baskı beton kullanılmaktadır.

Arnavut kaldırımı, tuğla, doğal taş ve tarla taşı gibi çok tercih edilen baskı beton nedir? Baskı beton modellerini Antalya baskı beton olarak, uygun fiyata ve temiz işçiliği ile birlikte sizlere hizmet vermekteyiz. Taş döşeme yerine, özel karışım beton malzemesini döktükten sonra baskı malzemelerini yerleştirdikten sonra işlemimiz tamamlanır. Antalya baskı beton olarak, bu işlemde zaman ve emek tasarrufu sağlarız. Binlerce çeşit desen ve doku ile baskı betonu uygulanmış alan göz kamaştıran, dikkat çeken, kullanıldığı ortamla bir uyum içerisinde bulunur.

Baskı Beton Alanı İçin;

· Baskı beton uygulanacak alanın desenleri kullanılacağı alana göre seçilmelidir.

· Arazide kullanacağınız bir baskı beton için geometrik şekiller yerine, doğal taş dokusunu kullanmanızı öneririz.

· Baskı betonu kullanacağınız alan çok geniş ise, bu alanın her köşesine baskı beton uygulaması yaptırmaktansa, daha sık kullanılan alanlara baskı beton uygulaması yaptırmanız, daha hoş bir birleşim oluşturacaktır. Bu yol ile emek ve malzeme konusunda tasarruf sağlayacağı için daha ekonomik bir çözüm olacaktır.

· Baskı beton uygulanacak alan için zemin sağlamlığı sağlanır. Baskı beton harcı dökülür ve özel malzemeleri eklenerek kalıplar yardımıyla istenilirse renk, parıltı verilerek işlem tamamlanır.

· Yaşatacağınız yerin atmosferini siz belirleyin. Desenler, renkler, parıltılar sizin hayaliniz üzerine olsun.

· Baskı beton uygulanacak alana renklerden daha çok gerçekçi bir doku seçmeniz daha hoş bir görüntü sağlayacaktır.

Antalya baskı beton hizmeti veren SAHA BETONCU firmamız, park ve bahçelerinizin, otellerinizin ve pansiyonlarınızın daha güzel görünümü için siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.